donderdag 1 juli 2010

Hier aan de kust, de Zeeuwsche kust……

Telefoon. Uit het zonnige Zeeland. De familie verhuurt daar in Westkapelle een gezellige bungalow aan de voet van de duinen. Door omstandigheden heeft een gezin hun boeking moeten annuleren. Of wij zin hebben om een weekje naar Zeeland te komen…..

En of wij zin hebben om en weekje naar Zeeland te komen! De Zeeuwsche Riviera lonkt, er is een strandhuisje beschikbaar op 200 meter lopen van de bungalow. De golfjes zullen nog wat kil aan de bil zijn, maar de heerlijke ligstoelen brengen rust en de parasol verkoeling en schaduw. Dus zetten wij de fietsen achterop de reeds koffiebruin gekleurde franse limousine, mikken wat shirts, slips en socks in de reistas, geven de sanseveria's een extra scheut en tuffen wij naar The Most Western Point om dagelijks van de prachtige zonsondergang te gaan genieten.

Onze bungalow heeft geen internet en in het prachtige Westkapelle is er ook nog geen McDonalds, laat staan een Starbucks. Dat betekent dat we helaas de komende week geen blogs kunnen lezen bij de Zeeuwse ontbijtbolussen. Daarom wensen wij alle  Bloggers die in de komende dagen vertrekken gaan, vast een hele fijne reis en een super vakantie. Thuisblijvers wensen wij een warm weekend en wie weet tot volgende week met nieuwe avonturen van de Zeeuwsche kust.

5 opmerkingen:

  1. Ton en Lidy,
    Dat ziet er niet verkeerd uit zeg...
    Geniet ervan, wat een lekker vooruitzicht met deze zomerse temperaturen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, maar dat is een welkome verrassing voor jullie!! Lekker zomaar een weekje genieten aan de Zeeuwse kust, wat wil je nog meer met zulke zomerse temperaturen hier!! Nou, geniet maar lekker en laat ons volgende week maar meesmullen van enkele sappige verhaaltjes...we kijken er weer naar uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is niet verkeerd een weekje Zeeland. Ik kan het weten, wij zitten er 52 minus 2 a 3 weken per jaar :-) Wij moeten het stellen met een echte Zeeuwse dijk, bij ons is immers geen strand in velden of wegen te bekennen, maar ondanks dat is het goed leven aan de Zeeuwse kust.

    Have fun en ik wens jullie heel goed weer. Dan hebben wij het ook :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jullie kunnen ook lekker genieten daar aan de kust met deze temperaturen. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. een week zonder internet ? Dat kan toch niet waar zijn ;-)
    Gelukkig lig ik achter en kan nu toch door naar de volgende blog

    BeantwoordenVerwijderen