vrijdag 11 juni 2010

En zo is het gekomen

We waren het niet van plan. Voorzichtig hadden we wat data geprikt voor de periode tussen Pasen en Pinksteren in 2011. Maar wat duurt dat nog verschrikkelijk lang zeg!!

Dus toen gisteren de Jackpot op één vijfde lot was gevallen, besloten we om toch maar iets eerder te gaan. Niet dat de Jackpot bij ons viel. Zelfs een klein prijsje zat er voor ons niet in, maar als er ergens wat te vieren is, dan zijn wij graag met de partij! Daar zijn wij niet flauw in en voorlopig betalen we de vakantie dan toch maar weer uit eigen zak.....D'r is wel weer heel wat afgepuzzeld. Twee weken leek ons wel voldoende, dus er werd een budget bepaald. Maar ja, dan ga je na één week al weer aan de terugreis denken. En dat moeten we niet hebben, dus met wat kunst en vliegwerk plakken we er toch nog maar een weekje aan vast.

De lang verwachte ticketaanbieding van Connections leverde vandaag niet het gewenste resultaat op. Uiteindelijk boekten we dus gewoon rechtstreeks op de site van United, zodat we in ieder geval de reserveringskosten uitspaarden. Zoals het gaat bij meevallertjes, wordt er daarna meestal een veelvoud uitgegeven. Zo ook bij ons. We boekten van het voordeel gelijk een Annual Economy Plus arrangement waarmee we direct onze favoriete stoelen H en J op rij 21 van de Boeing 777 vastlegden. Voor de heen- en de terugreis. Eerste klas beenruimte voor een economyprijsje. Dat de stoelen ietsiepietsie smaller zijn vanwege de persoonlijke schermpjes in de armleuningen, nemen wij graag op de koop toe!

Geen SUV, zelfs geen Equinox maar een gewone Full-size car leverde ook een besparing op. En als we de auto via Vacation at Sea huren, komt 'ie toch wel erg voordelig. Wij nemen de gok en hebben een reservering gemaakt! En we gaan niet twee weken naar Blue Heron, zoals we aanvankelijk dachten, maar keren waarschijnlijk toch maar weer lekker terug op het oude Cane Island nest, waar het door de belabberde dollarkoers per nacht maar liefst 10 euro duurder is geworden. Dus hebben we dit nog niet geboekt, want wij kijken nog even rond.....Ibis in Diegem was weer zo vriendelijk om ons voor slechts 59 euro een nachtje onderdak te bieden. Ja meneer, u kunt de auto bij ons parkeren zo lang u wilt, het kost u één euro per 24 uur.

En zo komt het dat wij op 1 november, zoals gebruikelijk op z'n voordeligst naar het altijd fantastische en vrolijkmakende Florida vliegen. Juist voor de enorme drukte rond Thanksgiving losbreekt, vliegen wij op maandag 22 november weerom. Een blog is nog niet zeker, mocht het zo ver komen dan laten wij dat hier zeker weten. Zoals je wel zou verwachten is over de stemming in huize Teleton niets dan goeds te melden en als er niets verandert, dan blijft dat zeker zo!

2 opmerkingen:

  1. Blij om dat te horen. En superblij om te zien dat je een nieuwe blog hebt. Wij hebben van 10 november tot de 27ste november geboekt op Cane Island.

    Met een beetje geluk zien we elkaar in de sunshine state ;)

    Maar tot die tijd zullen we je online volgen.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Ton & Lidy,

    ik kom er nu pas achter dat jullie al een nieuwe weblog hebben. Ga ik heerlijk eens zitten lezen. Verheug me er nu al op !!

    BeantwoordenVerwijderen